ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Huğlu’da festival

Huğlu Belde Belediye Başkanı Fehmi Tekin, yaptığı açıklamada, 25-26 Ağustos tarihleri  arasında bu yıl 8’inci gerçekleştirilecek olan kültür ve sanat festivaline tüm Beyşehir halkını davet etti. Tekin, festival boyunca trap..

Huğlu’da festival

Huğlu Belde Belediye Başkanı Fehmi Tekin, yaptığı açıklamada, 25-26 Ağustos tarihleri  arasında bu yıl 8’inci gerçekleştirilecek olan kültür ve sanat festivaline tüm Beyşehir halkını davet etti.

Tekin, festival boyunca trap atış müsabakaları da yapılacağını söyledi. Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayacak müsabakaların finalinin ise Pazar günü yapılacağını belirten Tekin, festival kapsamında geleneksel hale getirilen toplu sünnet programının gerçekleştirileceğini kaydetti.

Tekin, şu bilgileri verdi:

“Etkinliğimizin ilk günü mevlid-i şerifin ardından sünnet konvoyu düzenlenecek. Ayrıca çocuklarımız için animasyon gösterileri sergilenecek. Akşam saatlerinde ise ses sanatçısı Ankaralı Yasemin ile sürpriz sanatçılarımız sahne alacak. Konser programının sonrasında ise havai fişek gösterileri yapılacak. Festivalimiz kapsamında düzenlenecek trap atış müsabakalarının sona ermesinin ardından ödül töreni gerçekleştirilecek.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL