ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İki Kaza, İki Yaralı

           BEYŞEHİR – İlk kaza Cezayir Doğan idaresindeki 21 VE 031 plakalı traktör, Beyşehir-Derebucak karayolunun 28. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yaralanan sürücü Doğan, Beyşehir Devlet Hastanesi’ne..

İki Kaza, İki Yaralı

 

         BEYŞEHİR – İlk kaza Cezayir Doğan idaresindeki 21 VE 031 plakalı traktör, Beyşehir-Derebucak karayolunun 28. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yaralanan sürücü Doğan, Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

            Bir diğer kaza ise Beyşehir’de cadde üzerinde başıboş dolaşan bir köpek, korkuttuğu lise öğrencisinin yaralanmasına sebep oldu.
            İddiaya göre Beyşehir Kız Meslek Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Dudunur Akbulut arkadaşıyla Özdilek Caddesi üzerinde kaldırımda yürürken, önlerine başıboş dolaşan bir köpek çıkması üzerine korkarak kaçmaya çalıştı. Aniden cadde üzerine çıkan lise öğrencisine yolda seyir halinde olan Ceyhan Bal idaresindeki 42 B 2246 plakalı bir minibüs çarptı. Kaza sonucu yaralanan lise öğrencisi ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL