ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İlçenin sağlık sorunları masaya yatırıldı

  DERBENT – Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından birinci basamak sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi amacıyla ilçelerde gerçekleştirilen sunumun 7’incisi Derbent ilçesinde yapıldı. Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Küçükkendirci, Halk Sağlığı Müdürü..

İlçenin sağlık sorunları masaya yatırıldı

 

DERBENT – Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından birinci basamak sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi amacıyla ilçelerde gerçekleştirilen sunumun 7’incisi Derbent ilçesinde yapıldı.

Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Küçükkendirci, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Saltuk Demir ve Müdür Yardımcısı Dr. Murat Uyav ile birlikte Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Acar, belediye çalışmaları ve ilçe hakkında konuklarına bilgi verdi. Acar, günün anısına Dr. KüçükKendirci ve beraberindekilere bir duvar saati hediye etti.

Ziyaretin ardından Dr. Küçükkendirci ve beraberindeki heyet toplum sağlığı merkezi ve bağlı birimleri ile aile sağlığı merkezleri ve sağlık evlerinde incelemelerde bulundu.

Daha sonra gerçekleşen toplantıda Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Veyis Vanlılar tarafından ilçenin birinci basamak sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesine ilişkin bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda Derbent ilçesinin sağlık konuları tartışıldı.(

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL