ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İşte Beyşehir’in yeni Emniyet Müdürü

BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül göreve başladı. Beyşehir Emniyet Müdürü iken Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Erkan Macit’ten boşalan göreve Erzurum İline bağlı İspir İlçesi’nin Emniyet Müdürü..

İşte Beyşehir’in yeni Emniyet Müdürü

BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül göreve başladı.

Beyşehir Emniyet Müdürü iken Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Erkan Macit’ten boşalan göreve Erzurum İline bağlı İspir İlçesi’nin Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül atanmıştı.

İspir İlçesi’nden Beyşehir’e gelen Demirgül, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde mesaisine başladı.

İspir Emniyet Müdürlüğü bahçesinde verilen ve İlçe Kaymakamı Faik Oktay Sözer’in de katıldığı  veda yemeğinin ardından ilçeye verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür edilerek Beyşehir’e uğurlanan Demirgül, görev yaptığı sürede İspir’de çok sevilen bir isim oldu.

Demirgül, 1964 yılında Konya’nın Taşkent ilçesi Balcılar Kasabası’nda doğdu. Daha önce Konya Emniyet Müdürlüğü’nde de görev yaptığı öğrenilen Demirgül, Beyşehir’de göreve başlamasıyla birlikte makamında ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini de kabul etmeye başladı.

Beyşehir Göl Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İHA Beyşehir Temsilcisi Ali Rıza Önses ile BGRT Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Narin de, göreve yeni başlayan Demirgül’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

BGRT TV olarak, Demirgül’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL