ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kampüs’te gastronomi şöleni

             BEYŞEHİR – SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen şölende bu yıl öğrenciler tarafından Türk mutfağından lezzetlerin ikramı yer almadı, Türk mangal kültürü..

Kampüs’te gastronomi şöleni

 

           BEYŞEHİR – SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen şölende bu yıl öğrenciler tarafından Türk mutfağından lezzetlerin ikramı yer almadı, Türk mangal kültürü gözler önüne serildi. Etkinliğe katılan davetliler, kendini bir panayır alanında, tüten dumanlar arasında adeta bir piknik havasında hissetti.
            Şölene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Adnan Çelik, fakülte eski dekanı Prof.Dr.Hasan Kürşat Güleş, Beyşehir Ali Akkanat Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ali Alagöz,Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Aziz Öztürk, kurum amirleri, akademisyenler, öğrenciler ve velileri katıldı.
            Şölen hakkında gazetecilere bilgi veren Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Aziz Öztürk, gastronomi şöleninin  bu yıl Türk mutfağından esintiler başlığı altında sergilendiğini belirterek, “Öğrencilerimizin emeklerini sergiliyoruz, fakat geçen yılki formattan farkı olarak çok fazla öğrencimize yemek yaptırmadan, birkaç yemek çeşidiyle işi sınırlı tutup, biraz daha panayır havasında, piknik havasına sokmak için mangal ağırlıklı bir şölen yapıyoruz.”dedi.
             Öztürk, bu yıl Beyşehir Meslek Yüksekokulu’nun 22.dönem mezunlarını vereceğini de anımsatarak, “Bu programın hemen ardından mezuniyet törenimizi gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 500 öğrencimiz cübbe ve kep giyecek. Beyşehir’den onları sevgiyle uğurlamayı planlıyoruz.”diye konuştu.
            Şölenin folklör gösterileri bölümünde Karadeniz ve Kafkas yöresinden oyunlar izleyenlerin beğenisine sunuldu. Etkinlik, müzik eğlence programı ile son buldu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL