ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kapalı Pazar Yeri İnşaatı Çalışmaları Başladı

          BEYŞEHİR – Yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgi veren başkan Taşcı şunları söyledi; “Kapalı Pazar yerini vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için ihalesini yaptık. Bu süreç Kamu..

Kapalı Pazar Yeri İnşaatı Çalışmaları Başladı

          BEYŞEHİR – Yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgi veren başkan Taşcı şunları söyledi; “Kapalı Pazar yerini vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için ihalesini yaptık. Bu süreç Kamu İhale Kurumuna yapılan itiraz nedeni ile biraz uzun sürdü. Bu yapılan itirazın reddedilmesinin ardından önceki firma ile sözleşmemizi yaptık. Pazar yerinde iş makineleri çalışmalarına başladı. Bu işin 150 gün bir teslim süresi var.Ancak; öyle tahmin ediyorum ki firma bizim talebimizi kırmayarak işi daha da hızlandırıp firmanın iki ay içerisinde inşaatı tamamlamasını bekliyoruz” dedi.
            Beyşehir’de göreve geldikleri günden bu yana vatandaşlara bulundukları taahhütleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Taşcı; “Modern ve daha iyi yaşanılabilir bir Beyşehir için hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
            Pazar inşaatı devam ettiği sürece sebze pazarı olarak Çarşamba kanalının müftü mahallesi bölümünde kurulmaya devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL