ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kimsesiz öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı

            DEREBUCAK – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Grubu, yatılı okulda öğrenim gören kimsesiz 86 ve yerleşim biriminde yaşayan ..

Kimsesiz öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı

 

          DEREBUCAK – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Grubu, yatılı okulda öğrenim gören kimsesiz 86 ve yerleşim biriminde yaşayan  45 olmak üzere toplam 131 öğrenciye giyim ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
          Doğa Yürüyüşleri Grubu üyeleri, Durak-Reze Beli Doğa Yürüyüşü etkinliği kapsamında ziyaret ettiği yatılı okulda, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen kimsesiz ve devlet korumasında olan çocukların dinledikleri hikayelerinden etkilenerek, yardım yapmaya karar verdi. Bu kapsamda grup üyeleri, ayakkabı, eşofman takımı, iç çamaşırı, çorap vb. kıyafetlerden oluşan giyim  ve çeşitli kırtasiye malzemelerini ziyaret esnasında öğrencilere dağıtılmak üzere okul yöneticilerine teslim etti.
          Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, doğa yürüyüşü etkinliğini bu tür  anlamlı bir yardım organizasyonuna da dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Yapılan yardımın huzuru ve memnuniyeti içerisinde bu organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Derebucak Milli Eğitim Müdürümüz de derneğimizi arayarak teşekkürlerini ilettiler. Bu yardımların ulaşmasında emeği ve katkısı bulunan Beyşehir esnafı ile katılımcılara sonsuz teşekür ediyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL