ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Konyalı, Ödüle Doymuyor

BEYŞEHİR – Geçtiğimiz günlerde, Deniz Feneri Derneği’nin düzenlediği  ‘iyilik’ konulu fotoğraf yarışmasında birincilik derecesi elde eden Konyalı, bu derece ile 5 bin liralık para ödülünün de sahibi oldu.          27..

Konyalı, Ödüle Doymuyor

BEYŞEHİR – Geçtiğimiz günlerde, Deniz Feneri Derneği’nin düzenlediği  ‘iyilik’ konulu fotoğraf yarışmasında birincilik derecesi elde eden Konyalı, bu derece ile 5 bin liralık para ödülünün de sahibi oldu.

         27 Eylül’de son katılımların alındığı fotoğraf yarışmasında sonuçlar açıklandı.  Sayısal, renkli ve siyah beyaz kategorilerinde ödül kazanan fotoğraflar ile sergilemeye layık görülen eserlerin belirlendiği yarışmada, Seyit Konyalı sayısal kategorisinde katıldığı  ‘el’ konulu eseriyle birincilik ödülü kazandı.
          Öte yandan, Konyalı, WILO Pompa Sistemleri A.Ş. tarafından düzenlenen 4.ulusal fotoğraf yarışmasında da katıldığı eserle mansiyon ödülü kazandı.
          Burdur’un Bucak ilçesinde, Bucak Belediyesi tarafından sosyal kültürel etkinlikler çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlediği 1.foto maraton fotoğraf yarışmasına katılan Konyalı, ilçede çekimini yaptığı Kremna Antik Kenti’ni görselleyen fotoğrafı ile üçüncülük ödülüne layık bulundu.
         Her yarışmacının 4 adet fotoğrafla katıldığı 1.Bucak foto maratonunda birinciliği Caner Başer, ikinciliği Emre Bostanoğlu, üçüncülüğü Seyit Konyalı kazandı. Ömer Elkin ve Cihan Karaca’nın eserleri de mansiyon ödülüne layık görüldü. Yarışmada ilk 25’e girenlerin fotoğrafları da düzenlenecek ödül gecesinde sergileneceği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL