ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kül Varillerini De Çaldılar

             BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde vatandaşların sobadan çıkan küllerini dökebilmesi için mahallelerde kullanılan kül varillerinin bazıları çalındı.          Beyşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan yazılı..

Kül Varillerini De Çaldılar

             BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde vatandaşların sobadan çıkan küllerini dökebilmesi için mahallelerde kullanılan kül varillerinin bazıları çalındı.
         Beyşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte vatandaşların sobadan çıkan küllerini daha rahat dökebilmesi ve çöp konteynerlerine kül dökerek yangına sebebiyet vermemesi için mahallelerde kül varili uygulaması başlatıldığı anımsatıldı. Çöp varillerine yerleştirilen kül varillerinin son zamanlarda peş peşe kaybolmasının ardından bunları bulabilmek için takip başlatan Belediye Zabıta ve Temizlik işleri görevlilerinin, kaybolan 12 kül varilini hurda alım satımı yapan bir iş yerinin deposunda bulduğu belirtildi.
         Olayın polise bildirilmesinin ardından kül varillerini çalan ve çalıntı malzemeyi satın aldığı iddia edilen iş yeri sahibi sahibi hakkında şikayette bulunularak yasal işlem başlatıldığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL