ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kumluca Maçına Halı Sahada Hazırlanıyor

            BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci grupta mücadele veren Konya temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kumluca Belediyespor maçının hazırlıklarını halı sahada sürdürüyor.             Stad zemininin karla kaplı olması..

Kumluca Maçına Halı Sahada Hazırlanıyor

            BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci grupta mücadele veren Konya temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kumluca Belediyespor maçının hazırlıklarını halı sahada sürdürüyor.

            Stad zemininin karla kaplı olması nedeniyle hafta başından bu yana müsabaka hazırlıklarını halı sahada devam ettiren mavi-beyazlılarda bugün son idman yapılacak. Beyşehir Belediyespor kafilesini maçın yapılacağı Antalya iline götürecek otobüs ise yarın sabah saatlerinde Beyşehir’den ayrılacak. Kafilenin Antalya Belek’te Ali Akkanat’a ait Sirene Golf Tesisleri’nde konaklayacağı, Pazar günü sabahı ise maçın oynanacağı Kumluca ilçesine hareket edeceği öğrenildi.

            Beyşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Memiş Kunt, yaptığı açıklamada, takımın Kumluca maçına olumsuz hava şartları ve stadyum zemininin karla kaplı olması nedeniyle Haceliler Halı Saha’da hazırlandığını belirterek, “İlk yarıdaki müsabakada berabere kaldığımız rakibimizden puan ya da puanlar koparmak istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama Beyşehir Belediyespor’da yaptığı takviyelerle daha güçlü hale geldi. Rakibimizden çekinmiyoruz.”diye konuştu.

            Bu arada, bölgesel ligde kalma mücadelesi veren mavi-beyazlıların ikinci yarı için aralarında bir kalecinin de yeraldığı 5 yeni isimle anlaştığı belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL