ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Maç ertelendi, liderlik gitti

                BEYŞEHİR – Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda 15 günde ikinci kez müsabaka ertelendi.               Süper Grup’ta..

Maç ertelendi, liderlik gitti

 

              BEYŞEHİR – Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda 15 günde ikinci kez müsabaka ertelendi.
              Süper Grup’ta dün oynanması gereken 13’üncü haftaya dahil Beyşehir Belediyespor-İhsaniye G.Birliği maçı da olumsuz saha koşullarına takıldı. Müsabakayı yönetecek hakem triosu, 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı zemininin eriyen kar yağışının ardından  oluşturduğu su birikintilerinden dolayı futbol oynamaya müsait olmadığına karar verdi. Bu nedenle müsabaka ileri bir tarihe ertelendi. Karşılaşmanın ne zaman oynanacağına Futbol Tertip Komitesi karar verecek.
             Öte yandan, Beyşehir Belediyespor, kendi sahasındaki maç ertelenince liderlik koltuğundan da oldu. 28 puanı bulunan mavi-beyazlılar, en yakın takipçisi durumundaki Karapınar Belediyespor’un haftayı galibiyetle kapatıp puanını 29’a yükseltmesi sonucu liderliği geçici de olsa 1 maç eksiğiyle rakibine kaptırdı.

Süper Grup’ta dün toplam 4 müsabaka oynandı. Sonuçlar şöyle: Selçukspor 0-Karapınar Belediye 3, Akşehir Endüstri 1-Muhasebe Gençler 0, Dere 1-Anadolu Ereğli 2, Ereğli 2-Kulu 2

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL