ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mahalle Ziyaretleri Devam Ediyor

BEYŞEHİR – Belediye Başkanı Murat Özaltun ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Göksu ile birlikte Cuma namazında Bekdemir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.        Camii çıkışında..

Mahalle Ziyaretleri Devam Ediyor

BEYŞEHİR – Belediye Başkanı Murat Özaltun ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Göksu ile birlikte Cuma namazında Bekdemir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
        Camii çıkışında vatandaşlar ile konuşan Başkan Özaltun, mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunurken, istek ve sorunları da yerinde dinledi. Başkan Özaltun, “Biz hiçbir zaman seçim yatırımı için vaatlerde bulunmadık; seçim bitti verilen sözler bitti gibi bir kavramı asla aklımıza getirmedik. Göreve başladığımız ilk günden beri 67 mahallemize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Bugün burada siz vatandaşlarımız ile görüş alışverişinde bulunduk. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri sizlerle paylaştık. Mahalle muhtarımız ile sokakları gezdik. Bekdemir Mahallemize yapılacak hizmetler için gerekli talimatları verdik. İnşallah mahallelerimize hizmetlerin en güzelini vermeye devam edeceğiz” dedi.
        CAMİİ ÇIKIŞI FİDAN DAĞITILDI
        Beyşehir Belediyesi geleneksel hale getirdiği fidan dağıtımına Bekdemir Mahallesi’nde devam etti. Cuma namazı çıkışı fidan dağıtımını Başkan Özaltun ve Başkan Yardımcıları Kamil Göksu ile Halim Gümüşel gerçekleştirdi.
        Fidan dağıtımı sırasında konuşan Başkan Özaltun, “Bugün burada genciyle yaşlısıyla herkese Beyşehir’in yeşil dokusuna katkıda bulunması için fidan dağıttık. İnşallah Beyşehir merkez ve bütün dış mahallelerimiz bu fidanların dikimiyle yakın gelecekte daha güzel, daha yeşil hale gelecek. Bundan sonrada yeşil bir Beyşehir için fidan dağıtmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL