ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Memur-sen’den Hayırlı Olsun Ziyareti

BEYŞEHİR – Ziyarete, Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Halil Yavşil ve yönetim kurulu üyeleri Sağlık-Sen Başkanı Talib Akbulut, Bembir-Sen Başkanı Mehmet Adıgüzel, Bayındır Memur-Sen Başkan Mustafa Bilgiç, Konya Sağlık Sen Başkan..

Memur-sen’den Hayırlı Olsun Ziyareti

BEYŞEHİR – Ziyarete, Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Halil Yavşil ve yönetim kurulu üyeleri Sağlık-Sen Başkanı Talib Akbulut, Bembir-Sen Başkanı Mehmet Adıgüzel, Bayındır Memur-Sen Başkan Mustafa Bilgiç, Konya Sağlık Sen Başkan Yardımcısı Mesut Can ve Beyşehir yardım derneklerinden, Ayder Beyşehir Temsilcisi Hikmet Seyhan katıldı.
        Memur-Sen İlçe Başkanı Halil Yavşil yaptığı açıklamada; “İlçemizde bu güne kadar öğrencilere sendika olarak elimizden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalıştık, öğrencilerin sorunlarını dinleyip çözüm yolları aradık, yurt ve okullara yerleşmeleri konusunda yol gösterdik, bundan böylede bu çalışmalara hız vererek devam edecek. Bu konuda yeni atanan KYK Müdürü Songül’den her türlü desteği bekliyoruz” dedi
       KYK Müdürü Mustafa Songül’de yaptığı açıklamada, yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek; “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL