ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Minik Öğrencilere Çiçek

             BEYŞEHİR – Yeni eğitim yılı ve ilköğretim haftasının başlaması nedeniyle Anıt Alanı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Seçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme..

Minik Öğrencilere Çiçek

 

           BEYŞEHİR – Yeni eğitim yılı ve ilköğretim haftasının başlaması nedeniyle Anıt Alanı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Seçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Sezgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, şube ve okul müdürleri ile bir grup öğrenci katıldı.

            Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende ise, okula yeni başlayan bir grup ilkokul birinci sınıfı öğrencisini, ağabey ve ablaları olan üst sınıflarda öğrenim gören öğrenciler çiçeklerle karşıladı. Çiçeklerle karşılanan öğrenciler, protokol bölümünde oturan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’e de okul adına bir çiçek takdim etti.

            Törende öğretmenler ve öğrenciler adına yapılan konuşmalar ile okunan şiirlerin ardından kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, yörede yaşayan hayırseverlere eğitim alanındaki desteklerini sürdürmesi çağrısında bulundu. Yeni sistemle ihtiyaç olacak okul, derslik ve diğer ihtiyaçların devletin katkılarının yanısıra hayırseverlerin de desteğiyle kısa sürede aşılacağı umudunu taşıdığını dile getiren Taşdelen, ilçede bir eksiği giderecek olan ve hayırsever işadamı Kamil Akkanat tarafından yaptırılan Özel Eğitim Okulu’nun tamamlanmak üzere olduğunu, temel atma aşamasında olan ve hayırsever işadamı Fetullah Bayır tarafından yaptırılacak olan Beyşehir Fethullah Bayır Fen Lisesi inşaatının da kısa süre içerisinde başlayıp bitirilmesini ümit ettiğini söyledi.

            Taşdelen, konuşmasında, ilçede ilk ve ortaöğretimde yaklaşık 14 bin öğrenci, 850 öğretmen ve 150 diğer çalışanlarla birlikte 2012-2012 eğitim öğretim dönemine başladıklarını sözlerine ekledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL