ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Muhteşem Üçlü

              BEYŞEHİR-Beyşehirli Sarı kardeşlerden 2’si, tekvandoda kilolarında yine Türkiye’nin en iyi ismi olmayı başardı.             Sarı Kardeşler, Alanya’da organize edilen Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda..

Muhteşem Üçlü

 

            BEYŞEHİR-Beyşehirli Sarı kardeşlerden 2’si, tekvandoda kilolarında yine Türkiye’nin en iyi ismi olmayı başardı.

            Sarı Kardeşler, Alanya’da organize edilen Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda yine alışık olduğumuz büyük başarılara imza attı. Ali ve Yunus Sarı, büyükler kategorisinde, kilolarında Türkiye’nin en iyi tekvandocusu olurken, en küçükleri Muhammet Talha Sarı ise ilk 8 derece içerisinde yer alarak gelecek için umut vaat etti. Ali ve Yunus Sarı elde ettikleri başarıyla milli formayı garantilerken, seçme müsabakalarına çağrılan Talha Sarı ise ay yıldızlı formaya adeta göz kırptı.

            Ankara Ulaştırmaspor Kulübü bünyesinde şampiyonaya katılan Yunus Sarı, Alanya’daki şampiyonada 80 kiloda altın madalyaya uzanan ilk Beyşehirli tekvandocu oldu.  Kariyerine yeni bir başarıyı daha ekleyen Yunus Sarı’nın Avrupa Gençler Şampiyonası’nda ikincilik derecesinin yanı sıra, uluslar arası şampiyonalarda pek çok başarısı bulunuyor.

            Yunus Sarı’ya üstün bir performans gösterdiği turnuvada final müsabakasında yine Beyşehirli bir isim rakip oldu. Konya Selçuklu Belediyespor Kulübü bünyesinde madalya şansı arayan Beyşehirli Celal Keleş ile karşılaşan Yunus Sarı, rakibini mağlup ederek altın madalya kazanan isim oldu. Keleş ise, gümüş madalyada kaldı.

            Şampiyonada Sarı Kardeşler’in en büyüğü olan Ali Sarı ise altın madalyaya son gün uzandı. +87 kiloda mücadele veren ve zorlu finalde İstanbullu güçlü rakibi Serdar Yüksel’i mağlup etmeyi başaran Ali Sarı, altın madalyanın sahibi oldu.

            Sarı kardeşlerden 2’si, birlikte katıldıkları şampiyonadan birincilikle dönerken, en küçük kardeşleri Muhammet Talha Sarı ise 74 kiloda madalya şansı aradı. Talha Sarı, ilk 8 derece içerisinde yer bulurken, milli takım seçmelerine katılma hakkı kazandı.

            “Beyşehir’in muhteşem üçlüsü” olarak nitelendirilen Sarı kardeşlerden Muhammet Talha Sarı’nın da seçmelerde başarı göstermesi halinde milli takım kampına hep birlikte katılabilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL