ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Nazar Değmesin!

  BEYŞEHİR – Süper Grup’ta, sezona  talihsiz Karapınar yenilgisi ile başlayan mavi-beyazlılar, ardından oynadığı 8 maçın tamamını da kazanarak şampiyonluğun en iddialı ekibi olduğunu ortaya koydu.             Ligde en yakın..

Nazar Değmesin!

 

BEYŞEHİR – Süper Grup’ta, sezona  talihsiz Karapınar yenilgisi ile başlayan mavi-beyazlılar, ardından oynadığı 8 maçın tamamını da kazanarak şampiyonluğun en iddialı ekibi olduğunu ortaya koydu.

            Ligde en yakın takipçisinin 5 puan önünde halen liderliğini koruyan Beyşehir Belediyespor, ilk devrenin sonuna gelinirken rakiplerinin de adeta korkulu rüyası haline geldi.

24 puanla puan cetvelinde en üst sırada yer alan mavi-beyazlılar, oynadığı 9  müsabakada 8 galibiyet elde ederken, sadece 1 kez yenildi. Rakip filelere 21 gol gönderirken, kalesinde ise sadece 8 gol gördü. Bu performansla Beyşehir, en yakın takipçisi olan 19 puanlı Karapınar Belediyespor’un 5 puan önünde liderliğini sürdürüyor.

            Ligde 17 puanlı Muhasebe Gençler 3’ncü sırada yer alırken, 16 puanlı Selçukspor dördüncü, 15 puanlı Anadolu Ereğlispor beşinci sırada bulunuyor. 12 puanlı Kadınhanı Belediyespor’u, 10’ar puanı bulunan Kuluspor ve İhsaniye G.Birliği takip ediyor. Puan cetvelinde son üç sırada ise 9 puanlı Akşehir Endüstri, 8 puanlı Ereğlispor ve 4 puanlı Derespor yer alıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL