ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

          BEYŞEHİR – Özel Gönül Koleji ‘toplum hizmetleri projesi’ kapsamında, engelli ailelere yönelik ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Bu çerçevede, Okul Müdürü Hüseyin Açıkyörük, Beytepe Mahallesi Muhtarı Arif..

Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

 

        BEYŞEHİR – Özel Gönül Koleji ‘toplum hizmetleri projesi’ kapsamında, engelli ailelere yönelik ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Bu çerçevede, Okul Müdürü Hüseyin Açıkyörük, Beytepe Mahallesi Muhtarı Arif Zedef, Okul aile birliği üyeleri, öğretmen ve öğrenciler 5 ayrı aileyi  evlerinde ziyaret etti. Okul Aile Birliği Başkanı Neriman Almaz “3 Aralık Dünya Engelliler Günü engelli kardeşlerimizin yardımına koşmamız için bir fırsat. Onları sadece bu günde değil, her zaman yüreğimizde hissetmeliyiz. Toplum olarak bu konuda da bilinçlenmeli ve üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.” dedi.
        Özel Gönül Koleji Müdürü Hüseyin Açıkyörük ise, “ Belirli gün ve haftalar içerisinde yer alan dünya engelliler günü okulumuzda yapılan programla kutlandı. Ancak pratiğe dökerek evde yapılan ziyaretler öğrencilerimizin bilinçlenmesi açısından daha faydalı oluyor. Unutulmamalıdır ki her birey engelli olmaya aday kişidir. Engelli vatandaşlarımızın hayat kendilerine zor olduğu gibi çevresindekilere de zor. Toplum olarak bize düşen empati yaparak onların her daim yardımına koşmaktır.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL