ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Öğrencilerden Ebru Sergisi

          BEYŞEHİR – Anıt Alanı’nda Kaymakam Muzaffer Başıbüyük tarafından açılışı yapılan sergide, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin 2 yıl boyunca emek vererek hazırladığı ebru çalışmaları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Kaymakamı Başıbüyük..

Öğrencilerden Ebru Sergisi

 

        BEYŞEHİR – Anıt Alanı’nda Kaymakam Muzaffer Başıbüyük tarafından açılışı yapılan sergide, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin 2 yıl boyunca emek vererek hazırladığı ebru çalışmaları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Kaymakamı Başıbüyük sergi açılışında yaptığı konuşmada, öğrencilerin çalışmalarının ilçe halkının beğenisine sunulmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Sanat tabi bir milletin gelişmesi, geçmişini geleceğine aktarması ve modern bir millet olması için önemli bir uğraş alanıdır. Ebru sanatı ise özellikle bizim ecdadımızın geliştirdiği ve duygularını tablolara yansıttığı, binbir hüneri içinde barındıran bir sanat dalıdır. Bu anlamda bu sanatı yaşatarak geleceğe aktarılmasında emeği geçen ve bu değerli sergiyi açan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.
          Sergi hakkında gazetecilere bilgi veren Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni İhsan Aldaş ise, “25 öğrencimizin katılımıyla 3 gün süreyle halkımızın beğenisine sunacağımız sergimize tüm Beyşehir halkını davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL