ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yunus Türkiye şampiyonu

             BEYŞEHİR-Antalya’nın Alanya ilçesinde devam eden Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonası’na Beyşehir’den 5 milli sporcu katılıyor.             Alanya Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ve 60 ilden bin..

Yunus Türkiye şampiyonu

 

           BEYŞEHİR-Antalya’nın Alanya ilçesinde devam eden Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonası’na Beyşehir’den 5 milli sporcu katılıyor.

            Alanya Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ve 60 ilden bin 400 sporcunun katıldığı şampiyonada 4 siklette karşılaşmalar tamamlandı.

            6 Şubat’ta başlayan ve Pazar günü sona erecek şampiyonaya Beyşehir’den 80 kiloda Yunus Sarı ve Celal Keleş, 74 kiloda Talha Sarı, +87’de Ali Sarı ve 63 kiloda ise Ayşe Çakır katılıyor.

            Dün 80 kiloda müsabakalar yapıldı. Madalya umudumuz olan Beyşehirli tekvandoculardan Celal Keleş ve Yunus Sarı dün aynı kiloda dereceye girebilmenin mücadelesini verdi. Beyşehirli tekvandocular, karşılarına çıkan tüm rakiplerini yenerek günün sonunda finale adını yazdırmayı başardı. Finalde karşılaşan Beyşehirli iki tekvandocudan Yunus Sarı, rakibini 8-2 mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu. Beyşehirli tekvandocu Celal Keleş ise gümüş madalya kazandı.

            Bu arada, Beyşehirli diğer 3 isim ise şampiyonada müsabakalarını hafta sonu yapacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL