ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Orman muhafaza memurlarına seminer

           BEYŞEHİR – Konya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere bölgede görev yapan 26 orman muhafaza memuru katılıyor.     ..

Orman muhafaza memurlarına seminer

           BEYŞEHİR – Konya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere bölgede görev yapan 26 orman muhafaza memuru katılıyor.
           Muhafaza memurlarına Orman Bölge Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Mehmet Bozgan, Karaman Orman İşletme Müdür Yardımcısı Abidder Yurtman ve Konya Merkez İşletme Müdür Yardımcısı Saadet Özkaya ile avukat Asuman Serçe tarafından verilen seminerde orman suçları, arama-el koyma, iletişim, halkla ilişkiler gibi konular anlatılıyor.
           Konya Orman Bölge Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Mehmet Bozgan, 2 gün devam edecek seminerde ele alınacak konular arasında orman yangnlarıyla mücadele, orman koruma konuları, davranış modelleri gibi hususların da yer aldığını belirterek, “Bu konularda orman muhafaza memurlarımızı eğitmeyi amaçlıyoruz. Buradaki amacımız; halkımıza, insanlarımıza daha iyi hizmet vermek, onlarla daha iyi iletişim kurabilmek ve bir bütün halinde onları da işimizin bir parçası sayarak birlikte ormanlarımızın korunmasını sağlamak ve gelecek nesillere taşımaktır.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL