ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ormanların Yeni Neferleri

BEYŞEHİR – Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, kurum olarak toplum yararına çalışma programı kapsamında çalışmaların sürdüğünü belirtti. Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Kurucuova Orman İşletme Şefliği tarafından 2015 yılında..

Ormanların Yeni Neferleri

BEYŞEHİR – Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, kurum olarak toplum yararına çalışma programı kapsamında çalışmaların sürdüğünü belirtti. Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Kurucuova Orman İşletme Şefliği tarafından 2015 yılında toplum yararına çalışma programı kapsamında işe başlayan çalışanların orman sahasında gençlik bakımı, tel tamiri, tel toplama, budama gibi hizmetlerde görev yaptığını belirten Arık, “Bu çalışmalar işe ihtiyacı olan çok sayıda vatandaşımıza iş istihdamı imkanı sağlıyor” dedi. Arık, toplum yararına çalışma programı kapsamında çalışma yürütülen orman sahalarında Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey ile birlikte yerinde incelemelerde bulunduklarını da belirterek, “İşletme Şefimiz Turgut Muz nezaretinde yürütülen 49 nolu gençlik bakımı çalışmaları yerinde görülmüştür. Yürütülen işlerin nasıl yapılacağı ise uygulamalı olarak gösterilmiştir” dedi.
         Arık, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü’nün sorumluluk sahasındaki karaçam gençleştirme sahalarında çimlenmelerin başladığını da gözlediklerini, bunun memnuniyeti içerisinde olduklarını da ifade ederek, “Orman Bölge Müdürümüzle 49 ve 34 numaralı tensil çalışması yapılmış bölmelerde yapılan incelemelerde, sahadaki karaçam çimlenmelerinin başladığı tespit edilmiştir. Çimlenmenin oldukça fazla olması ve bölmenin her yerine yeterince dağılım göstermesi memnuniyetle karşılanmıştır” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL