ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Polisten Jandarma’ya yaş pastalı kutlama

        BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ve beraberindeki emniyet personeli, Jandarma Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yıldönümü çerçevesinde İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Garnizon..

Polisten Jandarma’ya yaş pastalı kutlama

        BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ve beraberindeki emniyet personeli, Jandarma Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yıldönümü çerçevesinde İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir’e çiçek takdim ettikten sonra üzerinde Türk bayrağı ile polis ve jandarma yer alan “175. yılınız kutlu olsun” yazılı bir yaş pasta ile jest yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Macit ve beraberindeki personel, ziyaret ettiği Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’nda Jandarma Teşkilatı’nın 175. yaşını yaş pasta keserek birlikte kutladı.
         İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, jandarma ve polis teşkilatlarının Beyşehir’de de kurumlar arası dayanışma ve işbirliği içerisinde hareket ederek beraber el ele çalıştığını belirtti. Macit, bu ziyaretin de bunun bir göstergesi olduğunu ifade ederek, “Jandarma Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü birlikte kutlamak için yaş pasta getirdik. Nice yıllara diyoruz” diye konuştu.
         Binbaşı Özdemir ise, ziyaretten ve jestten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Emniyet Müdürü Macit ve emniyet personeline teşekkür etti.
         Ziyaretin ardından jandarma ve emniyet teşkilatı mensupları günün anısına hep beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.
         Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı personeli de, geride kalan polis haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret ettiği İlçe Emniyet Teşkilatı’na yaptırdıkları özel yaş pasta ile giderek jest yapmıştı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL