ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Rektör’den Ali Sarı’ya plaket

    BEYŞEHİR – Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi ile birlikte rektörlük binasına gelen başarılı..

Rektör’den Ali Sarı’ya plaket

 

  BEYŞEHİR – Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi ile birlikte rektörlük binasına gelen başarılı sporcular, Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Öğrencilerimizin elde etmiş olduğu başarılar üniversitemiz adına büyük bir mutluluk kaynağı. Değerli hocalarımızın üstün çalışmaları, öğrencilerimizin de bu çalışmalarda gösterdikleri özveri sonucunda görüyoruz ki emekleri boşa gitmemiş. Hem hocalarımıza, hem de öğrencilerimize böyle bir başarıyı üniversitemize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Türkiye’nin en iyi spor okullarından biri olmaya adaydır. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum” dedi.
      Selçuk Üniversitesi’nin sporculara her zaman değer verdiğini söyleyen Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş da, ”Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tam bir sporcu yuvasıdır. Farklı dallarda pek çok milli sporcusu var ve bu sporcular alanlarında gerçekten önemli başarılara imza atmaktadır. Üniversite olarak da sporculara önemli destekler verilmektedir. Bu açıdan yönetim olarak sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
      Milli sporcuların her birinin kendi dallarında geleceklerinin parlak olduğunu söyleyen Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ise, “Sporcularımızın elde ettikleri bu başarılar inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda daha da taçlanacaktır” dedi. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, İngiltere’nin Manchester şehrinde 40 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Avrupa Tekvando Şampiyonasından bir gümüş bir de bronz madalya ile dönen Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda öğrenim gören milli sporcular Rıdvan Baygut ve Ali Sarı ile önceki yıllarda ulusal ve uluslar arası halter şampiyonalarında gösterdiği başarılarla adından söz ettiren milli halterci Ayşegül Çoban’a plaket takdim etti. Rektör Gökbel, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi’ye de Selçuk Üniversitesi’nin köstekli saatini hediye etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL