ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Samancı, yaşlıların evlerini ziyaret etti

  Samancı, yaptığı açıklamada, ziyaretlerin ardından yaşlıların ne kadar mağdur olduklarını kendi gözleriyle gördüklerini söyledi. Bu ziyaretler vesilesiyle, yaşlı ve muhtaç insanlara kendi elleriyle sıcak bir aş götürme fırsatı bulduğunu..

Samancı, yaşlıların evlerini ziyaret etti

 

Samancı, yaptığı açıklamada, ziyaretlerin ardından yaşlıların ne kadar mağdur olduklarını kendi gözleriyle gördüklerini söyledi. Bu ziyaretler vesilesiyle, yaşlı ve muhtaç insanlara kendi elleriyle sıcak bir aş götürme fırsatı bulduğunu dile getiren Samancı, “Göl Feneri Derneği Başkanımız belli sayıda insanlara yardım edilebildiğini söyledi. Ben bu sayının daha da artırılması gerektiğini düşünüyorum.Beyşehirliler’in bu anlamda daha fazla katkı vereceklerine inanıyorum.”dedi. Bu tür yaşlı insanlara bakmanın insanlık vazifesi olduğunu kaydeden Samancı, “Bundan sonra da bu tür faaliyetlerin içerisinde olmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

Beyşehir Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı ise, Temmuz ayında açtıkları aş evinin ramazan ayının gelmesi ile birlikte faaliyetlerine başladığını belirterek, “Günlük 700 kişiye iftar soframız vasıtasıyla yemek dağıtımımız sürüyor. 170 kişinin ise yemekleri evlerine dağıtılıyor. Yemek dağıtımı yapılan ailelerimizin bazılarının evlerine yaptığımız bu ziyaretten, ailelerimiz de memnun oldu. Onların bu vesileyle dert ve isteklerini yerinde dinlemiş olduk.”dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın yanısıra Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ve Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı’nın katıldığı programla 4 yaşlı ailenin evinin ziyaret edildiği belirtildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL