ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şampiyon Tekvandocular Coşkuyla Karşılandı

       BEYŞEHİR –  Şampiyonadan altın madalyayla dönen 41 kiloda Fatma Keleş ve 51 kilodaki Zeliha Ağrıs ile beşinci olan Samet Gümüşel için Beyşehir’de karşılama töreni düzenlendi. Otogar Kavşağı’ndan çiçeklerle karşılanan sporcular..

Şampiyon Tekvandocular  Coşkuyla Karşılandı

       BEYŞEHİR –  Şampiyonadan altın madalyayla dönen 41 kiloda Fatma Keleş ve 51 kilodaki Zeliha Ağrıs ile beşinci olan Samet Gümüşel için Beyşehir’de karşılama töreni düzenlendi. Otogar Kavşağı’ndan çiçeklerle karşılanan sporcular düzenlenen konvoy ile ilçede bir süre gezdirildi.  Konvoyun ardından anıt alanına getirilen sporculara burada Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı tarafından da altın hediye edildi.

         Anıt Alanı’ndaki törende duygu ve düşüncelerini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı; ise şunları aktardı; “İki çocuğumuz birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalya kazandılar. Bir çocuğumuz da altını kıl payı ile kaçırarak ilk 5 içerisine girerek bizlere derece getirdi. Beyşehir son dönemlerde birçok yönden Türkiye’nin parlayan bir yıldızı durumuna geldi. En başta bireysel sporlarda Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri haline geldi. Bu başarıları getiren genç sporcularımızı kutluyorum. Son Balkan Şampiyonası’nda şampiyon olarak Beyşehir’i gururlandıran sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum.”

            Balkan Şampiyonası’nda şampiyonluklar elde eden sporcuları kutlayan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ise; “Güzel ilçemizin çok da yabancısı olmadığı bir başarıyı daha burada kutlamanın mutluluğunu burada yaşıyoruz. Beyşehir geçmiş yıllardan itibaren bireysel sporlarda başarıyı yakalamış, gerek il gerek de ülkemiz olsun adından söz ettirmiştir. Son yapılan Balkan Şampiyonası’nda da Fatma, Zeliha ve Samet ilçemizin yüzünü ağartmışlardır. Kendilerini ve onları bugüne getiren herkesi kutluyorum. Ülkemizin yüzünü bu gençler ağartacaklardır.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL