ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sarayönü’nde Konya derbisi

              BEYŞEHİR – Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Konya temsilcilerinden Sarayönü Belediyespor ile kümede kalmak için uğraşan Beyşehir Belediyespor yarın..

Sarayönü’nde Konya derbisi

 

            BEYŞEHİR – Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Konya temsilcilerinden Sarayönü Belediyespor ile kümede kalmak için uğraşan Beyşehir Belediyespor yarın Sarayönü sahasında karşı karşıya geliyor.

            Puan cetvelinde 36 puanla ikinci sırada yer alan Sarayönü Belediyespor ile 11’inci sırada bulunan 10 puanlı Beyşehir Belediyespor’un karşılaşması her iki takım için de büyük önem arz ediyor. Beyşehir Belediyespor, ilk devre 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada rakibine 4-1 mağlup olmuştu. Beyşehir Belediyespor rövanş maçında rakip sahadan en az 1 puan çıkarmanın hesaplarını yaparken, evsahibi ekip ise liderlik koltuğunu ele geçirebilmek için galibiyetten başka sonuç düşünmüyor.

            Son bir haftada 1’i erteleme olmak üzere 2 zorlu müsabaka birden oynayan Beyşehir Belediyespor, kritik maçın hazırlıklarını tamamladı. Müsabakayı Osmaniye bölgesinden Mehmet Akalın yönetecek. G.Antep bölgesinden Hakkı Tahir Erkaç ile Resul Esen ise yardımcı hakem olarak müsabakada görev alacaklar.

            Bu arada, kırmızı kart cezası sona eren Selman, Alper ve Şenol, sahada görev verilirse bu kritik müsabakada forma giyebilecek. Beyşehir’de önemli bir eksikliğin bulunmadığı öğrenildi.

            17’inci haftaya dahil karşılaşmalarda bir diğer Konya temsilcisi Selçuklu Belediyespor kendi sahasında grubun güçlü ekiplerinden Isparta Emrespor’u konuk edecek.

            Grupta yarın oynanacak diğer müsabakaların programı şöyle:

            Emirdağ-Demre Belediye, Manavgat Belediye-Kumluca Belediye, Burdur Şeker-Isparta İl Özel İdare, Isparta-İhsaniye Belediye.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL