ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Selam filminin Beyşehir galası

  BEYŞEHİR – Yönetmenliğini ‘Altın Kızlar’, ‘Gazi’, ‘Elif’ gibi dizileri çeken Levent Demirkale’nin, senaristliğini ise Necati Şahin’in yaptığı Selam filminde Burçin Abdullah, Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü gibi isimler..

Selam filminin Beyşehir galası

 

BEYŞEHİR – Yönetmenliğini ‘Altın Kızlar’, ‘Gazi’, ‘Elif’ gibi dizileri çeken Levent Demirkale’nin, senaristliğini ise Necati Şahin’in yaptığı Selam filminde Burçin Abdullah, Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü gibi isimler de rol aldı.

2013 yılının en iddialı filmlerinden olan Selam’ın dün akşam Beyşehir galası yapıldı. 

Beyşehir’de TUSKON’a bağlı faaliyet gösteren Beyşehir Sanayiciler ve İşadamları Derneği, Selam filmini Beyşehirli sinemaseverlerle buluşturdu.

Vizyona yeni giren Selam Filmi Göl Düğün Salonu’nda gösterime girerken, filmi Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük,Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar salonda hep birlikte izledi.

22-26 Nisan 2013 tarihleri arasında Beyşehir’de gösterime girecek filmi izlemek isteyenlerin Göl Düğün Salonu’ndan bilet temin edebileceği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL