ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Silahlar Jandarma’ya takıldı

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şubesi ve Jandarma Asayiş Timleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında Beyşehir-Konya Karayolu’nda seyir halinde olan kargo araçları denetlendi. Denetim ve kontrollerde..

Silahlar Jandarma’ya takıldı

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şubesi ve Jandarma Asayiş Timleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında Beyşehir-Konya Karayolu’nda seyir halinde olan kargo araçları denetlendi. Denetim ve kontrollerde Beyşehir’den Konya il merkezine kargo ile yasa dışı üretim olan pompalı av tüfeklerinin gönderildiği ortaya çıkarıldı.

Jandarma Timleri, Konya’ya gönderilen iki ayrı kargo aracında yaptığı denetim ve kontrolde 124’ü kısa namlulu olmak üzere toplam 162 adet yasa dışı üretim olduğu saptanan pompalı av tüfeği ele geçirdi.

Kargoya verilerek gönderilen yasa dışı üretilen silahların 13 farklı şahıs ve firmaya ait olduğunu belirleyen Jandarma tarafından olayla ilgili olarak adli yönden takibat başlatıldı. Jandarma tarafından el konulan ve Beyşehir Adliyesi adli emanetine alınan kutu içerisindeki silahların incelenmek üzere Jandarma Kriminal Labaratuvarı’na gönderileceği öğrenildi.

Bu arada, vergi denetmenleri tarafından ilgili kargo şirketleri hakkında da yüksek çaplı para cezası işlemi uygulandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL