ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sırada Dünya Şampiyonası

     BEYŞEHİR – Bursa Uludağ’da kampa giren Sarı kardeşler bu kez 19 Temmuz’da Meksika’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacaklar.      Ali Sarı kampla ile ilgili olarak; ” Akdeniz oyunlarını..

Sırada Dünya Şampiyonası

     BEYŞEHİR – Bursa Uludağ’da kampa giren Sarı kardeşler bu kez 19 Temmuz’da Meksika’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacaklar.
     Ali Sarı kampla ile ilgili olarak; ” Akdeniz oyunlarını hemen akabinde tekrar kampa başladık. Meksika’nın havasına en uygun yer olarak Uludağ seçilmiş. Burada 15 gün çalışıp Meksika’ya gideceğiz. Amacımız Meksika’da da başarılı olmak.Dünya Şampiyonasında Kardeşim Yunus 80 kg da bende 87 kg da mücadele edeceğiz. Amacımız burada da başarılı olmak.
       Kardeşimiz Talha maalesef diz sakatlığı yaşıyor. Yan diz bağları yırtıldı. Bu nedenle kadrodan çıkarıldı. Amacımız 3 kardeş olarak dünya şampiyonasında bir ilke imza atmak idi.Ama nasipte yokmuş. İnşallah daha sonraki şampiyonalar da onu sık göreceğiz ” dedi
       Nafiz Çakır:  ” Akdeniz oyunlarında gurur kaynağımız olan Sarı kardeşlerden Meksika’da da başarı bekliyorum. Meksika tabi ki Dünya Şampiyonası çok daha zor .Ancak Sporcularımızda çok formdalar.Yine madalyalarla döneceklerdir” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL