ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tarhana ve Termiye Günü

    Etkinliğe Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz katıldı. Beyşehir yöresine has yöresel lezzetlerden olan tarhana ve termiyenin ikram edildiği toplantı BEYDER Yönetim Kurulu üyemiz Fahrettin YOKUŞ’un ev sahipliğinde gerçekleşti.    ..

Tarhana ve Termiye Günü

 

 

Etkinliğe Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz katıldı. Beyşehir yöresine has yöresel lezzetlerden olan tarhana ve termiyenin ikram edildiği toplantı BEYDER Yönetim Kurulu üyemiz Fahrettin YOKUŞ’un ev sahipliğinde gerçekleşti.
            Etkinlik hemşerilerimizin kendilerini tanıtmalarıyla başladı. Devamında BEYDER Başkanı Av. Ahmet AKKOCA bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Konuşmasında bu tür etkinliklerin Ankara’daki hemşerilerimizi biraya gelmesini sağlayarak, birlik ve beraberliği arttırdığını, memleketimize olan özlemimizi bir nebze olsa dindirdiğini belirtti. Söz alan BEYDER Genel Sekreteri Ahmet TAŞ ise hemşerilerimizin etkinliklerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduğunu, bunun da hemşerilerimizin birlik ve beraberlik bilinci içerisinde memleketimizin sorunlarına karşı oldukça duyarlı olduklarını gösterdiğini ifade etti. BEYDER Yönetim Kurulu üyesi Fahrettin YOKUŞ ise Derneğimizin Ankara’da hâlihazırda bir mekanının olmamasının bir araya gelmemizin önünde engel oluşturmaması gerektiğini belirterek etkinlilere ev sahipliği yapmaktan kıvanç duyduğunu ve hemşerilerimizin BEYDER’in ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak önerilerine çok önem verdiklerini, hemşehrilerimizin Derneğe sahip çıkmalarının önemli olduğunu vurguladı. Sırasıyla söz alan pek çok katılımcı ise etkinliklere katılmaktan ötürü büyük memnuniyet duyduklarını ve bu organizasyonda emeği geçen BEYDER Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini ilettiler. Bu tür organizasyonların kolay gerçekleştirilmediğinin bilincinde olduklarını ve ellerinden gelen maddi ve manevi desteği vermeye hazır olduklarını ve çok önemli mazeretleri yoksa bütün hemşehrilerimizin bu tür etkinliklere katılmalarının birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendireceğini belirttiler. Hemşehrilerimiz birbirleriyle tanışma, sohbet etme ve bölgemizin sorunlarını tartışma imkânı buldukları bu güzel etkinlik katılımcıların iyi dilekleriyle son buldu.
      Hemşerilerimizin etkinliğin diğer fotoğraflarına BEYDER internet sitesi www.beysehir06.com ve “ANKARAdaki BEYŞEHİRliler” facebook sayfasından ulaşmaları mümkün olacaktır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL