ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Teşekkürler Jandarma!

              BEYŞEHİR-Beyşehir’de, yüzü maskeli kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan, otomobili ve içerisindeki 30 bin dolar değerindeki malları gasp edilen Mustafa Arıcı’ya ait kayıp ilaçlar da..

Teşekkürler Jandarma!

 

            BEYŞEHİR-Beyşehir’de, yüzü maskeli kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan, otomobili ve içerisindeki 30 bin dolar değerindeki malları gasp edilen Mustafa Arıcı’ya ait kayıp ilaçlar da bulundu.

            Olayın faili olduğu iddia edilen zanlıları yakalamanın ardından adalete teslim ettikten sonra kayıp malzemelerin de peşine düşen Jandarma ekipleri, bir bölümü Beyşehir Gölü sularına atılan malların ardından, diğer kayıp ilaçların adresine de ulaşmayı başardı.

            Gasp edilen kayıp ilaçlar, Beyşehir kent merkezinde kullanılmayan bir evin çatı kısmına gizlenmiş olarak bulundu ve sahibine teslim edildi.

            JANDARMANIN BAŞARISI…

            14 Mart günü  Beyşehir’e bağlı Bademli Köyü yakınlarında bir çeşmenin önünde içerisinde bulunduğu otomobilinden bıçaklı ve yüzü maskeli kişiler tarafından indirilerek darp edilen, ancak yaşanan boğuşmanın ardından saldırganların elinden kaçarak kurtulmayı başaran 50 yaşındaki Mustafa Arıcı’nın düşürüldüğü tuzak sonucu otomobili ve içerisindeki sağlık malzemeleri gasp edilmişti.

            Olayı kısa sürede aydınlatarak mağdur pazarlamacıya sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla tuzak kurulduğunu belirleyen Jandarma, aralarında bir üniversite öğrencisi genç kızın da bulunduğu toplam 6 kişiyi gözaltına almış, Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı’na  nitelikli gasp suçlamasıyla sevk edilen şüphelilerden 4’ü ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

            Olayın faili olduğu ileri sürülen zanlıları adalete teslim ettikten sonra gasp edilen kayıp otomobil ve malların peşine düşen Jandarma ekipleri, otomobili ilçe merkezinde Beytepe Mahallesi’nde televizyon vericilerinin bulunduğu alanda terk edilmiş vaziyette bulurken, kayıp sağlık malzemelerinden bir bölümünün ise Beyşehir Gölü sularına atılmış olduğunu belirledi. Gölden çıkarılan malzemeler sahibine teslim edilirken, malın geriye kalan bölümü de olayın peşini bırakmayan Jandarma ekipleri tarafından önceki gün akşam saatlerinde ele geçirildi.

            MALLARIN KALAN KISMI ÇATIYA GİZLENMİŞ…

Beyşehir ilçe merkezinde kullanılmayan bir evin çatısına gizlenen kayıp ilaçlar daha sonra sahibine teslim edildi.

Mağdur pazarlamacı Mustafa Asım Arıcı, olayın çözülmesinin ardından  ilk kez kameraların karşısına çıkarken, kendisine teslim edilen kayıp ilaçları da göstererek Jandarma teşkilatına teşekkür etti.

“Jandarma’dan Allah razı olsun. Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığımıza çok teşekkür ediyorum. 14 Mart günü başıma gelen talihsiz olaydan kısa bir süre sonra bütün delilleri ve suçluları bularak adalete teslim ettiler. 40-50 bin lira civarındaki doğal tedavi ürünlerimin büyük miktarını buldular ve bana teslim ettiler.”diye konuşan Arıcı, olay gecesi kendisine kurulan tuzak sonucu yaşadığı kabus dolu dakikaları da tüm ayrıntıları ile anlattı.

ZANLILARDAN BİRİ, BİRLİKTE ÇALIŞTIĞI KİŞİ ÇIKTI…

Olayın içerisinde yer aldığı iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen zanlılardan birisini yakından tanıdığını ifade eden Arıcı, yıllar önce şirketine üye yaptığı bu kişiyle bir süre birlikte çalıştıklarını, alnının teriyle para kazanması için kendisine destek vermeye çalıştığını ifade ederek, “Ama, aramızda para meselesinden dolayı bir anlaşmazlık çıktı. Kendisi, ‘ben sana bunun hesabını sorarım’ demişti. Uzun yıllardır bunun intikamını sürdürmüş.”ifadelerini kullandı.

“KULLANDIĞIM İLAÇLARIN VERDİĞİ ZİNDELİKLE SALDIRGANLARIN ELİNDEN KURTULDUM”

Kendisine bıçak çekip darp eden saldırganların elinden nasıl kurtulmayı başardığını da anlatan Arıcı, pazarlamasını yaptığı sağlık ürünlerinin vücuduna verdiği zindeliğin kendisini mutlak bir ölümden kurtardığı görüşlerine de yer verdi. Arıcı, şöyle devam etti:

“Vücudumdaki zindelikle psikolojik olarak çökmedim hemen. Tek başıma da olsa, olaydan kurtulacağıma adapte oldum. Güvenlik güçlerini aradım, yakınımdaki köye bağırarak üç kişi arasından sıyrılıp çıktım. Bu ürünler, insan vücudunda hem psikolojik, hem de fiziki öyle bir etki yaptığı için insanı 52 yaşında da olsam, üç tane 28-30 yaşındaki gencin arasından sıyrılmayı başardım. Allah da bu fırsatı onlara vermedi. Böylece kurtulup çok şükür hayatımıza devam ediyoruz. Aslında, bunların amacı daha başkaydı, bunların programının Allah fırsat vermeyince yarım kaldığını hissediyorum. Niyetleri beni bağlayıp bir yere atıp, ürünleri de kafalarına göre paraya çevirip bedavadan insanların sırtından yaşamayı amaçlamışlar.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL