ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İslam ruhuyla yetişmiş bir gençlik hayalimiz

            BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Akbaş,  gençler olarak maneviyatın güçlenmesini istediklerini belirterek, “İslam ruhuyla yetişmiş bir gençlik hayalimizdir”dedi.  ..

İslam ruhuyla yetişmiş bir gençlik hayalimiz

 

          BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Akbaş,  gençler olarak maneviyatın güçlenmesini istediklerini belirterek, “İslam ruhuyla yetişmiş bir gençlik hayalimizdir”dedi.
          Akbaş, AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kutlu doğum programında yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür etti, “Bizler gençler olarak maneviyatımızın güçlenmesi, gençlerimize Peygamber ruhunu yaşatmanın heyecanı ve mücadelesi içerisindeyiz. Bu sebeple böyle manevi günleri ve haftaları AK Parti Gençlik Kolları olarak önemsiyoruz. Bu tür programları da gençlik kolları olarak imkanlarımız dahilinde her zaman yapmak istiyoruz.İslam ruhuyla yetişmiş bir gençlik hayalimizdir”dedi.
           AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları tarafından kutlu doğum haftası münasebetiyle Göl Düğün Salonu’nda düzenlenen programda katılımcılara tasavvuf ve naat dinletisi sunuldu.

Programa, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti Konya ve Beyşehir Gençlik Teşkilatı mensupları, kadın kolları, üniversite birimi ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL