ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tüfek sektörüne ‘proje’ desteği

             BEYŞEHİR- Beyşehir İlçe Kaymakamlığı’nın hazırladığı ve Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA tarafından desteklenen “Huğlu Av Tüfekleri Üretim ve Pazarlama Kapasitesi”nin artırılması projesinin başarıyla tamamlandığı açıklandı…

Tüfek sektörüne ‘proje’ desteği

 

           BEYŞEHİR- Beyşehir İlçe Kaymakamlığı’nın hazırladığı ve Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA tarafından desteklenen “Huğlu Av Tüfekleri Üretim ve Pazarlama Kapasitesi”nin artırılması projesinin başarıyla tamamlandığı açıklandı. Proje çerçevesinde Beyşehir’deki av tüfeği sektörünü anlatan sektöre ışık tutması beklenen bir kitap da hazırlandı. Kitabın sektörün istifadesine sunulmak üzere Kaymakamlık tarafından dağıtımına başlandığı belirtildi.
           Beyşehir Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, danışman bir firmadan hizmet satın alınarak uygulamaya konulan projeye, proje ortağı olarak Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin yanı sıra Beyşehir Ticaret Odası’nın da destek verdiği bildirildi. Proje çerçevesinde bir kitap da hazırlanırken, içeriğinde yer alan bilgiler hakkında şu detaylara yer verildi: “Dünya ve Türkiye’de silah sektörünün mevcut durumuna ilişkin kısa bir bilgilendirme yapıldıktan sonra pazarlama kavramı ve KOBİ’lerde pazarlama konusu ele alınarak av tüfeğinin genel özelliklerinin tanıtımı ve ilçemizdeki av tüfeği sektörü ile ilgili genel bilgiler yer alıyor. Kitabın diğer bölümünde ise projenin ana unsuru olan Huğlu beldesinde faaliyet gösteren firmalarla ilgili swot analizi yapılarak bu analiz kapsamında ilçemizdeki av tüfeği üreticilerinin kendilerini geliştirme ve sektördeki Pazar payını arttırmaları için neler yapmaları ya da yapılması konusu değerlendirilmiştir.
         Bölgemizdeki imalatçılara ışık tutacağı düşünülen bu kitap sektörün istifadesine sunulmak üzere Kaymakamlığımızca dağıtımına başlanılmıştır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL