ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vali Erol’dan Başkan Özlatun’a ziyaret

        BEYŞEHİR-Vali Erol’un ziyaretine İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ve Başkan Yardımcısı Kamil Kahraman Göksu katıldı.     ..

Vali Erol’dan Başkan Özlatun’a ziyaret

        BEYŞEHİR-Vali Erol’un ziyaretine İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ve Başkan Yardımcısı Kamil Kahraman Göksu katıldı.
        Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Özaltun’a hayırlı olsun temennisinde bulunan ve görevinde başarılar dileyen Vali Muammer Erol, “Hayırlı olsun; bugüne kadar yaptıklarınızda ve yapmayı planladıklarınızda da Allah muvaffak etsin. Sizin şahsınızda Beyşehir’deki kardeşlerimizin de Ramazanı Şerifleri mübarek olsun. Allah hayırla, sağlıkla hep beraber bayrama da yetiştirsin diye dua ediyorum.”dedi.
        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Muammer Erol’a teşekkür eden Başkan Özaltun belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi. Ziyaretin sonunda Başkan Murat Özaltun tarafından Vali Erol’a, Eşrefoğlu Camii tablosu hediye edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL