ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yargıtay Üyeleri Beyşehir’de

       BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü’nde düzenlenen yat turuna katılan Yargıtay mensupları, ilçenin tarihi ve doğal mekanlarını da ziyaret etti. Gezi hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Yargıtay 14.Hukuk Dairesi Başkanı Ali Sezgin, Yargıtay ve Yüksek Hakem Kurulu..

Yargıtay Üyeleri Beyşehir’de

 

     BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü’nde düzenlenen yat turuna katılan Yargıtay mensupları, ilçenin tarihi ve doğal mekanlarını da ziyaret etti. Gezi hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Yargıtay 14.Hukuk Dairesi Başkanı Ali Sezgin, Yargıtay ve Yüksek Hakem Kurulu tarafından müşterek olarak düzenlenen gezi kapsamında Beyşehir’e geldiklerini, geceyi Beyşehir’de geçirdikten sonra yarın Isparta’nın Yalvaç ilçesine hareket edeceklerini söyledi. Geziye aralarında daire başkanı ve Yargıtay üyesi ile Yüksek Hakem Kurulu raportörlerinin de bulunduğu çok sayıda yargı mensubunun katıldığını belirten Sezgin, Isparta’nın Yalvaç ilçesinde bir hatıra ormanı oluşturulacağını kaydetti. Beyşehir’de de daha önce oluşturulmuş bir hatıra ormanı bulunduğunu, buradaki alanda tutmamış ağaçların yerinde görülerek yenileneceğini belirten Sezgin, “Beyşehir tarihi ve doğal güzellikleri açısından çok güzel bir yer. Güzel ilçemizi görmeden geçmek istemedik. Bu arada, bölgede çok popüler olan Çavuş kasabasını da gezeceğiz. Yarın Çavuş kasabası gezisinin ardından Yalvaç’a geçeceğiz” dedi.
       Yargıtay mensuplarının Beyşehir gezisi programına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata da eşlik etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL