ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yeni evli çiftlerin gözdesi

BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü, son dönemde Konya’da düğün yapan yeni evlenen çiftlerin gözde gezi mekanı oldu. Damatlık ve gelinlik kıyafetleriyle Konya il merkezi ve çevre ilçelerden Beyşehir’e geziye gelen çiftler,..

Yeni evli çiftlerin gözdesi

BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü, son dönemde Konya’da düğün yapan yeni evlenen çiftlerin gözde gezi mekanı oldu. Damatlık ve gelinlik kıyafetleriyle Konya il merkezi ve çevre ilçelerden Beyşehir’e geziye gelen çiftler, mutluluklarını Beyşehir Gölü üzerinde düzenlenen özel yat turlarıyla pekiştiriyor. Konyalı Hüseyin-Özlem Molla çifti de düğünlerinin hemen sonrasında Beyşehir’e gelerek, evlilik sevincini yakın dost ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Kiraladıkları kendileri için özel olarak balonlarla süslenen gezinti yatıyla Beyşehir Gölü’ne açılan genç çift, göl ortasındaki doğal güzelliklerin arasında tekne üzerinde hem Konya kaşıklarıyla oynadı hem de dans ederek yeni bir hayata adım atmanın mutluluğunu yaşadı. Genç çifti, kıyıda gezinti yapan vatandaşlar da meraklı gözlerle izledi.

Konyalı damat Hüseyin Molla, eşi Özlem’in de kendisi gibi bir motosiklet tutkunu olduğunu, Konya’da motor pisti yarışlarında tanıştıklarını ve daha sonra sürecin çok hızlı bir şekilde evliliğe kadar uzandığını söyledi. Severek evlendiği eşiyle Konya’da yapılan nikahın ardından değişik bir eğlence olmasını istedikleri için Beyşehir Gölü üzerinde böyle bir geziyi tercih ettiklerini dile getiren Molla, “Farklı olmasını istedik, çok daha güzel oldu” diye konuştu.

Özlem Molla da, bir yıl önce tanıştığı eşiyle daha sonra evlenmeye karar verdiklerini belirterek, “Hayalimizde Beyşehir Gölü’nün ortasında böyle bir gezi ve eğlence programı vardı. Bunu gerçekleştirmek istedik” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL