ResimLink - Resim Yükle
Ekonomi

Beyşehir Tso’dan İdef’21 Savunma Sanayi Fuarını Ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir TSO heyeti “İdef’21 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı”na katılan Ülkemiz ve bölgemiz ekonomisine ve tanıtımına katkı yapan firmaları ziyaret etti.  Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa..

Beyşehir Tso’dan İdef’21 Savunma Sanayi Fuarını Ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir TSO heyeti “İdef’21 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı”na katılan Ülkemiz ve bölgemiz ekonomisine ve tanıtımına katkı yapan firmaları ziyaret etti. 

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Öztulum ve Meclis Başkan Yardımcısı Ziya Yaka, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, savunma ve güvenlik alanlarında önemli bir tanıtım, pazarlama platformu niteliğindeki dünyanın önde gelen savunma sanayii fuarlarından olan, “İdef’21 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı”na katılan ve savunma sanayiinde bölgemizin gururu olan Odamız üyesi Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Akdaş Makine Silah Sanayi ve Derya Silah Sanayi firmalarının standlarını ziyaret ettiler.

         Fuarda, Oda üyeleriyle görüşmeler gerçekleştiren Beyşehir TSO heyeti, bölgemizde hızla gelişen savunma sanayiinde faaliyet gösteren firmaların yapmış oldukları çalışmalar ve geliştirdikleri ürünler hakkında bilgi aldılar. Oda olarak, üyelerinin savunma sanayiindeki faaliyetlerinin desteklenmesi konusunda neler yapılabileceği konuları üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL