ResimLink - Resim Yükle
Güncel Haberler

Bayındır, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Biraraya Geldi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’in merkez mahalle muhtarlarıyla düzenlediği toplantıda biraraya geldi. Belediye Meclisi Toplantı Salonu’ndaki buluşmada konuşan Başkan Bayındır, doğalgaz altyapısı çalışmalarının devam ettiği mahallelerde vatandaşlardan..

Bayındır, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Biraraya Geldi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’in merkez mahalle muhtarlarıyla düzenlediği toplantıda biraraya geldi.

Belediye Meclisi Toplantı Salonu’ndaki buluşmada konuşan Başkan Bayındır, doğalgaz altyapısı çalışmalarının devam ettiği mahallelerde vatandaşlardan doğalgaz aboneliklerini yaptırmasını isteyerek, mahalle muhtarlarından da bu konuda destek istedi.

 

Doğalgaz altyapısı tamamlanan güzergahlarda Belediye olarak sıcak asfalt çalışmalarını kış dönemi gelmeden hızlandırmak ve ivme kazandırmak istediklerini vurgulayan Bayındır, bu konuda doğalgaz aboneliklerinin yaptırılmasının önemine dikkat çekti.

 

Bayındır, şehirle ilgili güncel konuların da değerlendirilip istişare edildiği toplantıda, mahalle muhtarlarına Belediye olarak mahallelerde yürütülen yol çalışmaları hakkında bilgiler verirken, “Geçtiğimiz günlerde belediye bünyesine kazandırdığımız asfalt plentini faaliyete geçirdik. Esentepe mahallemizde alt yapı çalışmalarının bitmesi ile birlikte başladığımız sıcak asfalt çalışmalarında sona geldik. Dolayısıyla diğer mahallelerde de çalışmalarımızı hızla yürütmek için alt yapı çalışmalarının ve doğalgaz aboneliklerinin alınmasını istiyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde ilçe merkez yollarının büyük bir bölümünü sıcak asfalt ile buluşturacağız. Yaptığımız yol çalışmalarını oldubittiye getirerek kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Dolayısıyla siz değerli hemşehrilerimden bu çalışmalar devam ederken sabredip, anlayışla karşılamalarını istiyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL