ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Gölünde 11 Bin Metre Misina Ağ Ele Geçirildi

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Asayiş Bot Timleri, gölde serbest dönemde kaçak avlanma faaliyetlerini sıkı takip altına aldı. Jandarma Asayiş Botu Timleri’nin gölün muhtelif açıklarında yaptığı denetim ve kontrollerde,..

Beyşehir Gölünde 11 Bin Metre Misina Ağ Ele Geçirildi

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Asayiş Bot Timleri, gölde serbest dönemde kaçak avlanma faaliyetlerini sıkı takip altına aldı. Jandarma Asayiş Botu Timleri’nin gölün muhtelif açıklarında yaptığı denetim ve kontrollerde, balıkçılıkta kullanımı yasak olan toplam 11 bin metre uzunluğunda sahipsiz balıkçı misina ağına rastlandı. 4,5 ve 5,5 santim göz açıklıklarındaki misina ağlarla, gölde boy tahdidine uygun olmayan büyüme ve gelişme evresindeki yavru levrek balıklarının avlandığını belirleyen Jandarma timleri, ağlara takılan 10-17 santim aralığındaki uzunluklarda, 3 bin adet tatlı su levreğini tekrar göl sularına saldı.
        Jandarma timlerinin, sahipsiz misina ağları teknede toplayarak kıyıya getirdi ve yakılarak imha edilmek üzere Beyşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne teslim ettiği öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL