ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Yeni anayasa yapılmak zorunda”

       Derdiyok, yaptığı yazılı açıklamada, siyasi partiler ile genel başkanlar ve milletvekillerinin yeni anayasayı yapmamaları halinde vebal altında kalacaklarını söyledi. Meclis’te hiçbir fayda sağlayan ve zaman kaybına yol..

“Yeni anayasa yapılmak zorunda”

 

     Derdiyok, yaptığı yazılı açıklamada, siyasi partiler ile genel başkanlar ve milletvekillerinin yeni anayasayı yapmamaları halinde vebal altında kalacaklarını söyledi. Meclis’te hiçbir fayda sağlayan ve zaman kaybına yol açan kavgaların bırakılmasını isteyen Derdiyok, şu değerlendirmelere yer verdi:

     “Bizler HAS Parti olarak diyoruz ki;Türkiye’nin geleceği için,

Milletimizin refahı ve huzuru için,en önemlisi gençlerin ve genç nesillerin geleceği için, yeni anayasa yapılmak zorundadır. Seçim meydanlarında bütün siyasi partiler yeni anayasa yapmak için vaatlerde bulundular. Fakat seçimler yapılalı 8 ay olmasına rağmen yeni anayasa için hiçbir adım atmadılar. Anayasa konusunda nasıl bir çalışma yapacaklarını da halkla paylaşmadılar. Şu ana kadar Meclise ve milletimize anayasa teklifini açıklayan, nasıl bir anayasaya ihtiyacımız olduğunu söyleyen tek parti HAS Parti olmuştur.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL