ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

‘Peygamber Efendimizin güzel ahlakı’ anlatıldı

  Derbent İlçe Belediyesi tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa vatandaşların ilgisi yoğun olurken, Derbent Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar da programı izleyen isimler arasında yer..

‘Peygamber Efendimizin güzel ahlakı’ anlatıldı

 

Derbent İlçe Belediyesi tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa vatandaşların ilgisi yoğun olurken, Derbent Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar da programı izleyen isimler arasında yer aldı.

Konferansa konuşmacı olarak iştirak eden Konya Merkez Vaizi Dr.Abdurrahman Büyükkörükcü “Peygamberimizin güzel ahlakı” konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından başlayan ve yaklaşık 2 saat süren konferansta konuşan Büyükkörükcü, Peygamber Efendimizin Cenab-ı Hak tarafından yaratılan özel bir insan olduğunu söyledi.

Muhammed’in de bir insan olduğunu ama, diğer insanlar gibi olmadığını vurgulayan Büyükkörükcü, “Başka bir insan, bambaşka özel bir insan. Tasavvufi gerçeğe göre kaniatın yüzü suyu hürmetine yaratılan bir kişi.”diye konuştu. Büyükkörükcü, konferansta Peygamber Efendimizin güzel ahlakı ve yaşantısından örnekler verirken, her müslümanın güzel ahlakı ile Peygamber Efendimizi örnek alması gerektiğini kaydetti.

Programın sonunda Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ve Kaymakam Uhut Emre Koyuncu, konuşmacı Abdurrahman Büyükkörükcü’ye Derbent hatırası bir porselen tabak hediye ederken, programa katılmasından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL