ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

15. Fasıllar Köyü Şenliği yapıldı

15. Fasıllar Köyü Birlik ve Dayanışma Şenliği Akçeşme Piknik Alanı’nda yapıldı. İzmir, İstanbul, Konya, Seydişehir ve Beyşehir’den gelen Fasıllarlılar doyasıya hasret giderirken, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Ak Parti..

15. Fasıllar Köyü Şenliği yapıldı

15. Fasıllar Köyü Birlik ve Dayanışma Şenliği Akçeşme Piknik Alanı’nda yapıldı.

İzmir, İstanbul, Konya, Seydişehir ve Beyşehir’den gelen Fasıllarlılar doyasıya hasret giderirken, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu’nun da katıldığı şenlik büyük ilgi gördü.

Geçen yıl yapılan açık artırmada köy resmi satın alarak bu yılki şenlik masraflarını karşılayanlara teşekkür plaketleri verilirken, önümüzdeki yıl yapılacak köy günü masraflarını karşılamak için 1964 yılına ait köy resminin de olduğu resimler açık artırma ile satışa çıkarıldı.

Yaklaşık 600 kişinin katıldığı şenlikte konuşan Muhtar Fahrettin Kibar “Bu yılki şenliğimizi bayramın ikinci günü yapmamız nedeniyle önceki yıllara göre katılım daha fazla oldu. Katılan hemşerilerimize teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıl 16. Fasıllar Köyü Birlik ve Dayanışma Şenliği Ramazan ayı sonrasında yine bayramın ikinci günü yapacağız. Hemşerilerimiz şimdiden davetlidir.” dedi.

BAŞKAN ÖZALTUN, ‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN’

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da konuşmasında, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederken, “Öncelikle bugün aranızda bulunmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Fırsat buldukça birlik ve beraberliğimizi pekiştiren köy ve mahalle şenliklerine katılmaya çalışıyorum. Beyşehir Belediyesi olarak en ücra mahallelerimize dahi ulaşarak hizmetlerimizi aksatmadan götürüyoruz. Şenliği organize eden tertip komitesine teşekkür ediyor, bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL