ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ak Parti Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

        BEYŞEHİR – Seçim çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yapan Teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcısı  Hazım Kesme teşkilatın çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi.         Ak..

Ak Parti Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

 

      BEYŞEHİR – Seçim çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yapan Teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcısı  Hazım Kesme teşkilatın çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi.
        Ak parti Beyşehir ilçe teşkilatı olarak tüm teşkilat üyelerinin seçime hazır hale getirilmesi ve görevlendirmeler için çalışmalarımızı yaklaşık birkaç ay önce başlattık. Belde teşkilatlarımız başta olmak üzere ,sandık kurulu üyelerini,sandık yönetim kurulu üyelerini ,sandık başında görev yapacak müşahitlerimizi ,bina ve kat görevlilerimizin tamamını gözden geçirerek görev dağılımlarıyla ilgili son aşamalara geldik . Sandık kurulu 872 kişi,sandık yönetim kurulu 729 kişi ,belde teşkilatları 198 kişi, merkez teşkilatımız 75 kişi , il genel meclis ve belediye meclisimizden 14 kişi,köy temsilcilerimizden 37 kişi,merkez mahalle temsilcilerimizden 12 kişi , bina ve kat görevlilerimizden 210 kişi ye görev dağılımını gerçekleştirdik. Seçim sürecinde  2147  partilimiz  görev yapacak.
        Bu çalışmaları yaparken Özellikle İlçe başkanımız Nafiz Huğlu başta olmak üzere ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz,kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın emeği büyüktür. Bu çalışmalardan dolayı da tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum.Teşkilatlarımız partimizin kuruluşundan bugüne kadar hiç heyecanını kaybetmemiş ve bundan sonrada aynı heyecanla çalışmaya devam etmektedir.
       Ak parti Beyşehir ilçe teşkilatı olarak Konya’nın en büyük ilçelerindeniz.. 18 beldemizle yine Konya’nın en çok beldesi olan ilçemizde parti çalışmalarını en iyi şekilde yürütmenin gayreti ve heyecanıyla ,Konya ilçeleri arasında seçim çalışmalarını tamamlayanlar içerisinde ilklerdeniz. Bu çalışmalarımızdan dolayı da il teşkilatımızdan ve bölge koordinatörümüz hemşerimiz il başkan yrd. Av. Mehmet Akif Göksu  beyde  her zaman bizlere teşekkür etmiştir. Özellikle yerel yönetimler ve büyük şehir yasasıyla ilgili Beyşehir belediyesi ve ilçe teşkilatımızla yaptığız Beyşehir coğrafyası, beldelerle ulaşımı,bölgenin öncelikleri içeren brifing ve hazırlanan dosya Büyükşehir belediyemize ve  il teşkilatımıza sunduk.
        Beyşehir ak parti ilçe teşkilatı olarak ,yarın seçim olacak gibi hazırlıklarımızı tamamladık. Seçime hazırız. Partimiz 10 yıldır tüm seçimlerde kazanarak ve güçlenerek cıktı. Allah’ın izniyle önümüzdeki ilk yerel seçimlerde de yine güçlü bir şekilde seçimleri kazanacağımıza İnancımız tamdır dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL