ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ankara’daki Hemşerilerimiz Arabaşı Günüyle Bir Araya Geldi

             BEYŞEHİR – Etkinlik, Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin yanı sıra Ankara’da okuyan üniversiteli hemşerilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Etkinliğe ayrıca Ankara Konyalılar Derneği (ANKONDER)  Başkanı Mehmet Erkoç ve..

Ankara’daki Hemşerilerimiz Arabaşı Günüyle Bir Araya Geldi

 

           BEYŞEHİR – Etkinlik, Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin yanı sıra Ankara’da okuyan üniversiteli hemşerilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Etkinliğe ayrıca Ankara Konyalılar Derneği (ANKONDER)  Başkanı Mehmet Erkoç ve Yönetim kurulu üyeleri de katıldılar. Etkinlik, BEYDER Yönetim Kurulu üyemiz Fahrettin YOKUŞ’un ev sahipliğinde çok güzel bir havada geçti. 
            Etkinliğe BEYDER Yönetim Kurulu üyesi Şeref AVCI ve Genel Sekreter Ahmet TAŞ’ın organizasyonu ile hemşerilerimiz Ayşe AVCI ve Raziye TAŞ tarafından hazırlanan arabaşı çorbasının ikramı ile başlandı. Sonrasında ise katılımcılar Türkevi Toplantı salonuna geçerek birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkânı buldular. Sohbet kısmında katılımcılar ve özellikle de memleketlerinden uzakta Ankara’da üniversitede okuyan hemşerilerimiz Ankara’da böyle bir Derneğin bulunmasının ve hemşerilerimizi bir araya getirmesinin çok önemli olduğunu belirterek bu organizasyonu hazırlayan BEYDER Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler ve Derneğin faaliyetlerine her zaman desteklerinin süreceğini söylediler. Ankara Konyalılar Dayanış Derneği (ANKONDER) Başkanı Mehmet ERKOÇ ise Ankara’daki Konyalı hemşerilerimizi bir araya getiren bir sivil toplum kuruluşunun eksikliğini hissettikleri ve ANKONDER’i daha aktif hale getirdiklerini belirterek, Konya’nın bütün merkez ve ilçe derneklerini bir araya getirerek federasyon şeklinde Konyalı hemşerilerimize hizmet edeceklerini amacıyla yola çıktıklarını anlattı.
            Sonrasında söz alan BEYDER Başkanı Av. Ahmet AKKOCA Dernek faaliyetlerinden ve bölgemiz sorunlarından bahsettiler. Ayrıca Ankara’da bölgemizden çok sayıda öğrencinin bulunduğunu ve Dernek tarafından öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarının karşılanması ve anlaşılabilmesine ilişkin yakın zamanda büyük bir öğrenci buluşması planlandığını belirterek, Ankaradaki öğrencilerimizin ANKARAdaki BEYŞEHİRliler (BEYDER) facebook sayfamızdan Derneğimizin etkinliklerini takip etmelerini ve etkinlik talebinde bulunmalarını istedi.  Etkinlik katılımcıların kendilerini tanıtmalarıyla ve Derneğe ilişkin iyi dileklerini sunmalarıyla sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL