ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bakan Kılıç Beyşehir’de

BEYŞEHİR – Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyşehir’de Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Göl kenarında Mehmet Akif Ersoy Parkında düzenlenen kahvaltıya, Ak Parti Konya Milletvekilleri..

Bakan Kılıç Beyşehir’de

BEYŞEHİR – Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyşehir’de Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Göl kenarında Mehmet Akif Ersoy Parkında düzenlenen kahvaltıya, Ak Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış, Gülay Samancı, Mustafa Baloğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, İlçe Başkanı Mustafa Şenol ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, partinin kurucu ve eski ilçe başkanları, çok sayıda partili katıldı.
        Kahvaltıda Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Şenol Kısa bir konuşma yaptı. Şenol konuşmasında: Sayın bakanım Konyamızın tüm ilçeleri güzel ama Beyşehirimiz bir faklı güzel. Beyşehirmizi gölü var, dağı var, ovası var ve herşeyle geleceğe bakıyor. Sizde bugün bİzi ziyaret ettiniz teşekkür ederiz. Bu ilçeden tekvando ve güreşte şampiyonlar yetiştiriyoruz, böyle bir salonumuz yok bununla ilgili bir çalışmamız olursa çok memnun oluruz
           Belediye Başkanı Murat Özaltun’da konuşmasında; 9000 yıllık tarihi geçmişi ile bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Eşrefoğullarının diyarı Selçuklunun yazlık başkenti beylerin şehri Beyşehir’e hoş geldiniz . Bakanımla 2-3 dakikalık konuşma yaptık 30 mahallemiz le ilgili projeler sundum müjdeleri veriyorsunuz çok teşekkür ediyorum. Sayın bakanımız ilçe başkanımızı ifade ettiği gibi nadir ilçelerden bir yer dir. Biz Beyşehir’e yatırım isterken, sadece Beyşehir adına istemiyorum çünkü Beyşehir Konya’nın seyfiye şehri, sahili, gölü, denizi, parkı ile Konya’nın kullandığı bir şehir, şükürler olsun bizde bunla gurur duyuyoruz. Beyşehir ilçemiz, diğer ilçeler göç verirken şuan göç alan bir şehir bunulada mutluluk duyuyoruz. Beyşehir nüfüsu genç bir nüfus, biz bu genç nüfusun internet kafelerde zaman kaybetmesini istemiyoruz, biz bu gençlerimeze sosyal alanlar açmasını istiyoruz. Bu tür gereksiz alanlardan uzak durması için çalışıyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum dedi.
       Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç; Konya’daki yatırmlarımız hızlı şekilde devam ediyor, Beyşehir’de de burda da çok ciddi anlamda yatırımlarımız var şimdi tabi değerli milletvekilimiz Mustafa Akış bey Üzümlü ve Huğlu mahalleliryle ilgili olarak  atış poligonu konusunda destek istediklerini söylediler inşallah desteğimiz en kısa sürede kendine ulaştırıp buradaki bu yatırımıda gerçekleştireceğiz.
       Belediye başkanımız biraz evvel 30 kadar tesisle ilgili bir dosya getirdi.  Tabi biz şunuda burdan dile getirmek istiyorum şuanda Türkiye de 2 aya yakın bir süredir sesizce yaptığımız bir yatırım var. Mahallelerimize halısaha ve basketbol sahaları inşaatımız devam ediyor. Hanım kardeşilerimiz var burda yazın okullarımız tatil olunca çocukların oynayacakları bir alan istiyorlar, işte biz bu alanı bu şekilde sağlamış olacağız. Bu ay sonu itibarıyla hepsi bitmiş olacak tüm Türkiye’de 200 tesisimiz inşaatı devam ediyor. Beyşehirde belediye başkanımızın yapımına başladığı 30 tane tesise biz desteğimizi sağlayacağız en kısa sürede tamamlayacağız. Gençlik merkezi inşaatımız devam ediyor yarı olimpik yüzme havuzu inşaatımız devam ediyor. İzcilik tesisileri inşaatımız devam ediyor bunlar en kısa sürede bitirilmesi sağlanacak dedi.
         Bakan Kılıç, İngiltere’de yapılan seçimlerin ardından seçimi kazanamayan muhalefet partinin üç liderinin istifa ettiğini anlatırken, Türkiye’deki muhalefetteki parti liderlerine çağrıda bulundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 7 Haziran seçimlerinden birinci parti olarak çıkmadıkları takdirde görevi başkasına devredeceğine dair açıklama yaptığını hatırlatan Kılıç, şunları söyledi: “Genel başkanımız ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, yaklaşık 3 hafta önce eğer ‘Ak Parti 7 Haziran 2015 seçimlerinde birinci parti olarak seçimden çıkamazsa, genel başkanlık görevini bir başka kardeşime devrederim’ dedi. Ben şimdi buradan soruyorum; ‘Ey muhalefet partilerinin koltuklarında oturan ve koltukları çok tatlı gelen genel başkanları, çıkıp bir söz verin, seçimlerde başarıyı elde edemezsek, genel başkanlıktan ayrılacağız’ deyin. Biz de demokrasi kültüründen biraz anladığınızı bilelim. Ama diyemezler.”
        Bakan Kılıç’a, Beyşehir Silah Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Üzümlü Mahallesi’ndeki bir av tüfeği fabrikasında üretilen otomatik av tüfeği hediye edildi. Bakan Kılıç, tüfeği kullanmayacağını belirterek, “Hatıra olarak saklayacağım” dedi.
        Bakan Kılıç ve beraberindekiler, esnafı ziyareti edip, karanfil dağıttı, ilçede yapımı devam eden, gençlik merkezi ve gençlik izcilik kampında incelemelerde bulundu. Gezisinin son durağında Eşrefoğlu Camiini gezen Bakan Kılıç, muhteşem eser karşısında hayran kaldı. Kılıç, cami çıkışı öğrencilerle fotograf çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL