ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Taşçı’dan Tekvando Üçüncüsüne Ödül

  Başkan Taşçı’dan Tekvando Üçüncüsüne Ödül             BEYŞEHİR – Şampiyonada 55 kiloda Selçuklu Belediyespor adına mücadele veren ve Türkiye 3’üncüsü olan Sevgi, ardından genç Milli Takım seçme müsabakalarına katıldı. Burada da final..

Başkan Taşçı’dan Tekvando Üçüncüsüne Ödül

 

Başkan Taşçı’dan Tekvando Üçüncüsüne Ödül

            BEYŞEHİR – Şampiyonada 55 kiloda Selçuklu Belediyespor adına mücadele veren ve Türkiye 3’üncüsü olan Sevgi, ardından genç Milli Takım seçme müsabakalarına katıldı. Burada da final oynayan ve ikinci olan Sevgi, Beyşehir’e dönüşte tekvando antrenörü Ahmet Sevinç ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı İzzet Taşcı, ziyarette yaptığı konuşmada, Beyşehir’in Türkiye’de adeta bir tekvando merkezi durumuna geldiğini belirterek, “Hem şampiyonalarda, hem de ardından yapılan Milli Takım seçmelerinde şampiyon olan, derece çıkaran sporcularımızın sayısı giderek artıyor. Türkiye şampiyonasında 3. olan Beyşehirli sporcumuz Tunahan Sevgi, şimdi de Milli Takım seçmelerinde ikinci oldu. Ben hem kendisini, hem de antrenörünü tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
            Tekvandocu Tunahan Sevgi ise, şampiyonada ve seçmelerde birinci gelebilmek için çok mücadele verdiğini, bunu başaramasa da dereceye girmenin sevincini yaşadığını dile getirdi. Sevgi, “Gönül isterdi ki birinci olayım ama inşallah bu ileriki senelerde olacak” diye konuştu. 
            Tekvando antrenörü Ahmet Sevinç de, yetiştirdikleri sporcunun elde ettiği başarıdan dolayı Beyşehir adına büyük bir gurur yaşadıklarını söyledi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı İzzet Taşcı, başarılı sporcuyu altınla ödüllendirdi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL