ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in şampiyonlarını bakan altınla ödüllendirdi

         BEYŞEHİR – Bakan Elvan, partisinin düzenlediği halk toplantısına katılmak üzere geldiği Beyşehir’de, konuşmasının sonunda bakanlığına bağlı Ankara Ulaştırmaspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehirli milli sporcuları başarılarından..

Beyşehir’in şampiyonlarını bakan altınla ödüllendirdi

         BEYŞEHİR – Bakan Elvan, partisinin düzenlediği halk toplantısına katılmak üzere geldiği Beyşehir’de, konuşmasının sonunda bakanlığına bağlı Ankara Ulaştırmaspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehirli milli sporcuları başarılarından ötürü altınla ödüllendirdi.
          Elvan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından sahneye çıkan Beyşehirli minik tekvandocular Bakan Elvan’a çiçek takdim etti. Elvan ise, Akdeniz Oyunları birincisi Ali Sarı ile kardeşleri olan Dünya ikincisi ve Avrupa şampiyonu Yunus Sarı ve Avrupa şampiyonu Talha Sarı’nın yanı sıra uluslar arası turnuvada ikinci olan Ayşe Çakır ve dünya şampiyonasına katılmak üzere Tayvan’a giden Zeliha Ağrıs’ı  bugüne kadar  elde ettiği başarılardan ötürü tebrik etti. Antrenörleri Nafiz Çakır’ı da kutlayan Elvan,  Beyşehir’in, Ulaştırmaspor Kulübü’nün ve milli takımın göğsünü elde ettiği başarılarla kabartan milli sporcuları birer altınla ödüllendirdi. Elvan, bundan sonraki süreçte Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren sporculara daha fazla destek vereceklerini belirterek, “Beyşehir gerçekten tekvandoda çok başarılı. Biz de onlara bu  güçlü desteğimizi artırarak sürdüreceğiz.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL