ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Adliyesinden doğa yürüyüşü

           BEYŞEHİR – Beyşehir Adliyesi Doğa Yürüyüşü’ne Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, Cumhuriyet Savcısı Arif Yalçınkaya, Beyşehir Adliyesi Hakimleri Ceylan Baltalı, Özkan Karaelma, Kevser Tuğba Yalçınkaya, Beyşehir Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa..

Beyşehir Adliyesinden doğa yürüyüşü

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir Adliyesi Doğa Yürüyüşü’ne Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, Cumhuriyet Savcısı Arif Yalçınkaya, Beyşehir Adliyesi Hakimleri Ceylan Baltalı, Özkan Karaelma, Kevser Tuğba Yalçınkaya, Beyşehir Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, Orman İşletmesi Müdürü Şambaz Arık, adliye müdürleri ve personeli, Beyşehir cezaevi müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı personeli eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Yürüyüş etkinliğinde İslibucak mevkisinde yaklaşık bin 500 metre rakımlı alanda 6 kilometrelik orman içi yürüyüş güzergahı olarak kullanıldı. Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, etkinliğin amacını, kurumsal aidiyet ve kimliğin güçlendirilmesi, doğayı fark etme, iş ve çalışma ortamının yaratmış olduğu stresi sosyalleşerek atmak olarak ifade etti.

Doğa yürüyüşü temalı program, 6 kilometrelik Karaçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yürüyüş ile başladı. İslibucak Orman İşletme Şefliği bahçesinde yürüyüşün sonunda piknik etkinliği de düzenlendi ve orman içi gezintisi ile program sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL