ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Galibiyeti Liderliği Getirdi

  BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta mücadele eden Konya temsilcilerinden Sarayönü Belediyespor,  Beyşehir galibiyetinin ardından liderlik koltuğunu ele geçirdi.               Ligde oynanan 17’inci hafta müsabakaları sonrasında maç fazlasıyla..

Beyşehir Galibiyeti Liderliği Getirdi

 

BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta mücadele eden Konya temsilcilerinden Sarayönü Belediyespor,  Beyşehir galibiyetinin ardından liderlik koltuğunu ele geçirdi.

 

            Ligde oynanan 17’inci hafta müsabakaları sonrasında maç fazlasıyla liderlik koltuğunu Emirdağspor’dan devralan Sarayönü Belediyespor 39 puanla zirve yarışında daha da iddialı konuma geldi.

 

            Emirdağspor’un da kendi sahasında sürpriz bir şekilde Antalya temsilcisi Demre Belediyespor’a mağlup olmasının ardından liderlik koltuğuna oturmak için büyük bir fırsat yakalayan Sarayönü Belediyespor, ligde oynadığı 17 maçta 12 galibiyet elde etti. 3 maçta berabere kalan Konya temsilcisi sadece 2 kez mağlubiyet yüzü gördü. Rakip kalelere 44 gol gönderen Sarayönü Belediyespor, kalesinde ise sadece 11 gol gördü. Artı 33 averaja sahip olan Belediyespor halen ligin en az gol yiyen ekibi olma ünvanını da elinde bulunduruyor.

 

            Hafta sonu aldığı şok yenilgi sonrasında 38 puanda kalan Emirdağspor’un ise bir maçı eksik bulunuyor. Emirdağ gibi takipçisi 35 puanlı Isparta Emrespor’un da bir maçı eksik.Puan cetvelinde 35 puanı olan bir başka takım Kumluca Belediyespor ise zirve yarışını 4’üncü sıradan sürdürüyor.

 

            Puan cetvelinde zirve mücadelesi veren 4 ekibin dışında kalan 26 puanlı Isparta İl Özel İdarespor ise tehlike hattından oldukça uzaklaşmış görünüyor. Özel İdare’yi 25 puanla Manavgat Belediyespor takip ediyor. 22 puanlı Demre Belediyespor ise, kümede kalabilmek için Antalya’nın diğer temsilcisi Manavgat Belediyespor’la grupta amansız bir mücadele veriyor.

 

            Puan cetvelinde 8’inci sırada Konya temsilcisi Seçuklu Belediyespor yer alıyor. 20 puanlı Selçuklu Belediyespor, ligin bitimine 5 hafta kala bulunduğu yerde rahat görünüyor. 16 puanlı 9’uncu sırada yer alan Ispartaspor da üst sıralara doğru tırmanmanın mücadelesini veriyor.

 

            Puan cetvelinde 10’uncu sırada Burdur Şekerspor yer alıyor. 13 puanlı Burdur temsilcisi, küme düşme hattına yerleşmemek için gayret gösteriyor. Ateş hattında yer alan 10 puanlı temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ise gözünü üst sıralara doğru çevirmiş durumda.Ancak, dış sahadaki son Sarayönü yenilgisi mavi-beyazlılarda kümede kalma umutlarını biraz daha azaltmış görünüyor.

 

            7’inci grupta puan cetvelinde son sırada ise 5 puanlı Afyon temsilcisi İhsaniye Belediyespor bulunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL