ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Gölü’ne Paletli Kamış Kesme Makinası

BEYŞEHİR – Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Ak Parti MKYK üyesi Mehmet Babaoğlu ile birlikte birdizi temaslarda bulunan Belediye Başkanı Murat Özaltun,  Milli Parklar Genel Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Bu ziyarette Sahil kenarında..

Beyşehir Gölü’ne Paletli Kamış Kesme Makinası

BEYŞEHİR – Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Ak Parti MKYK üyesi Mehmet Babaoğlu ile birlikte birdizi temaslarda bulunan Belediye Başkanı Murat Özaltun,  Milli Parklar Genel Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Bu ziyarette Sahil kenarında bulunan sazlık alanın temizlenmesi konusunu dile getirerek, yurt dışında kullanılan, hem gölde hem karada ilerleyebilen makinenin alım kararını sağlandı.
        Başkan Özaltun; Milli Parklar ve Beyşehir Belediyesi olarak ortaklaşa yürüteceğimiz bu çalışmalar kapsamında alınan kamış kesme makinasının operatör koltuğuna oturarak test sürüşü gerçekleştirdi.
        Yapılacak çalışma ile şehrimiz sahil hattında, aynı Deniz kenarında oturmuş gibi Gölümüzün turkuaz rengini görülebilecek diyen Özaltun, yenilikleri ve ilkleri yaşamaya devam edeceğiz inşallah hep birlikte dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL